Wednesday, October 15, 2008

Spala-te pe maini


Fel de fel de zile. Zile de rahat, zile ploioase, zile foarte lungi si ziua spalatului pe maini. Azi se "sarbatoreste" ziua spalatului pe maini iar natiunile unite asteapta participarea a 120 de milioane de copii la numeroasele activitati organizate azi cum ar fi spalatul pe sub maini, spalatul pe picioare, spalatul pe maini cu o singura mana, spatalul pe maini pe cupluri (concurentii stau pe un cuplu cand se spala pe mani) si multe altele.

Sursa

7 Comentários:

Unknown said...

Ar trebui infiintata la noi ziua spalatului pe maini a barbatilor care ies din baie.A....si puse afise in fata bailor din baruri, cluburi, discoteci cu barbati cuminti ce se spala pe maini dupa ce au atins.......penisul.

Livius said...

Ating un penis comun sau fiecare cu penisul lui? In alta ordine de idei, naka este antiseptica?

Jaded said...

refuz:-??

Livius said...

Foarte bine, spune NU manipularii !

Unknown said...

"antiseptica" in contextul asta nu e corect pentru antiseptic inseamna dezinfectant.In urmare tocmai din cauza asta se spala fetele mereu pe maini si tocmai din cauza asta sunt mai curate si mai destepte si mai frumoase si mai si mai si mai orice vrei tu,LIVIUS,da?! Asa ca dak nu te speli pe maini o sa mergi pe strada de mana cu penisul,nu cu mine.TACI!

Unknown said...

A....nu am incheiat explicatia:septic inseamana mediu microbian,deci naka nu este ANTIseptica,trebuie spalata adica.

Livius said...

Trebuia sa zici din prima dar te-ai gandit intai la p...mana :)

Post a Comment

Litera Es © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO