Thursday, December 18, 2008

Gina, vino putin


Un pictorial Fhm absolut genial. Sa nu inceapa femeile sa imi spuna ca e photoshopata sau ca e machiata sau ca e operata ca nu imi pasa. Ea ca si femeie este cea mai champions league.

16 Comentários:

Jefe said...

Not bad, not bad

Anonymous said...

tu observi ce bot are? ce e asa genial in botul ei? componenta chimica a excesului de botox?

Livius said...

Da, are un bot extrem de sexy. Nu imi pasa coaie ce si-a facut femeia si ca peste 2 ani o sa ii cada buza. Acum arata extrem de bine si la gura si la corp si cred ca si gandeste frumos.

Anonymous said...

"cred ca si gandeste frumos" =)) =)) (ai gandit-o mult pe asta?)

PS.: mie imi place lenjeria. asta da. Pistol are botox, silicoane, e rumenita la solar sau data cu fel si fel de creme autobronzante si peste toate, photoshopata. E buna, nu zic nu. Dar nu e naturala. Ai tot respectul de la mine, daca reusesti sa gasesti in showbizul romanesc o femeie frumoasa, but all natural. Start!

Livius said...

Petrica, Gina nu are silicoane. E printre putinele playmate-uri fara silicoane, sau chiar singura (cel putin in pictorialul care a consacrat-o nu avea airbag-uri). Femei frumoase nelucrate chirurgical ? Pey mai sunt sa stii. Oana Bercaru de exemplu, arata extrem de bine si nu are imbunatatiri. Andra a lu Maruta, la fel, arata foarte bine(cu toate ca nu o sufar ca persoana). Andreea Marin e un alt caz de bisturiu nu si lista poate continua. Ti-am casrtigat respectul yet?

Anonymous said...

hmm.. ciudat.. ti-am lasat un comm mai devreme.. :-s. vad ca nu a aparut :|

Anonymous said...

seamana cu laura cosoi...
oricum as da "random" intre ele

Livius said...

@Petrica: Deci 2 commenturi in total. Eu atat am primit. :-??

Anonymous said...

Ti-am dat un comment mai lung in care le desfiintam pe doamnele si don'soara marin, maruta, respectiv bercaru,pentru motivele: prima are silicoane, a 2-a le are naturale (dar lasate) +e comuna, iar a 3-a are o fata vulgara, tzatze lasate, plus ca nu mi se pare ca face parte din showbiz daca isi desface pasarica in playboy sau daca isi ridica fustitza prin cluburi :-s

Asa ca mi-ai castigat respectul NU. vreau sa arati femei din SHOWBIZ-ul romanesc care arata bine, dar sa fie all natural. Arata-mi-o pe una care este frumoasa fara tencuiala, bisturiu sau alte inovatii ale chirurgiei estetice

Livius said...

@Petrica: Prietena mea si prietna lui Andu :*:*:*

Anonymous said...

Ce vrajala are Livius asta a lu' Ionescu mah!A dres-o repede sa n-aiba sparla acasa.

Anonymous said...

A..........ia uite!Ne-a mai si pupat sarcastic asa

Livius said...

@Irina: Nu mai bine te pupi tu cu Petrica? Sarcastic asa...

Anonymous said...

a, si a lui cristi, nu? :|

Livius said...

@Dan (care semneaza cu Dani): Absolut ca si tu,( un fel de eliptic de Dan) si nu numai atat, dar tu pui capac la lista. Esti bo$$ de bo$$ c@mp!oN cu alte cuvinte! :*:*:*:X:X:X;;);;);;):D:D:D fratele meu, esti nebun?
P.S: Salam ramane barbat bine...

Anonymous said...

:-@

Post a Comment

Litera Es © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO