Tuesday, January 20, 2009

CommentABOUT


Din ciclul evenimente conexe investirii lui Obama ca presedintele SUA am primit un comunicat de presa din partea conducerii commentabout.ro, blog asupra caruia a planat suspiciunea atacului politic atunci cand acesta s-a aflat zile in sir in imposibilitate de accesare.



Stimaţi parteneri,

Conducerea blogului commentabout.ro vă aduce la cunoştiinţă faptul că speculaţiile conform cărora blogul este victima unui atac sînt total nefondate. Motivele pentru care commentabout.ro nu a putut să fie accesat în decursul ultimelor patru zile a fost unul tehnic, firma de hosting cu care compania noastra avea contract dovedindu-se neserioasă.

Altfel, estimările experţilor noştri dau ca dată probabilă pentru relansarea commentabout.ro ziua de 20 ianuarie 2009, în intervalul orar 20:00 – 23:30. Menţionăm că blogul a suferit un upgrade din punct de vedere vizual şi pregăteşte noi surprize pentru cititorii fideli.

Vă mulţumim,

Conducerea commentabout.ro





Gurile rele spun ca bloggerul Cristian Scutariu ar fi avut o relatie amoroasa cu Barack Obama, relatie incheiata de curand fapt care ar explica prabusirea blogului.

4 Comentários:

Anonymous said...

incredibil

Anonymous said...

vei fi aspru pedepsit, muritorule!

Livius said...

@Adrian: Daca nici zeii nu cred :-s
@Nin: La multi ani! :)

Anonymous said...

astept update, commentabout.ro s-a reactivat

Post a Comment

Litera Es © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO