Friday, January 16, 2009

Blogger atacat politic


Blogulul redutabilului jurnalist sportiv Cristian Scutariu a fost sabotat. La ora 05:03 AM, ora publicarii acestui articol, blogul se afla in imposibilitate de accesaredupa mai mult de jumatate de zi. Surse apropiate bloggerului se tem de un eventual atac politic. Jurnalistul a acordat un interviu in exclusivitate pentru LiteraEs:

LiteraES: ce parere aveti despre faptul ca nu va mai merge blogul?
Cristian Scutariu: :-??
(face ochii mici) *
Cristian Scutariu: rea
LiteraES: credeti ca sunteti victima unui sabotaj informatic?
Cristian Scutariu: :|

Cristian Scutariu appears to be offline and will receive your messages after signing in (inchide ochii)*

*Nota editorului

Revenim cu amanunte picante si cu interviuri in exculusivitate.

12 Comentários:

Jaded said...

a plans? :o3

Livius said...

Ca Radoi :(

Anonymous said...

ai sa zambesti sarcastic, dar propun continuarea anchetei diseara la OTV, argumentand in fatza domnului dan diaconescu ca bloggerul nostru avea informatii cutremuratoare in cazul disparitiei magdai ciumac, cat si in cazul ursului pacalit de vulpe.

Anonymous said...

s-a ocupat tolea si de asta

Livius said...

@tzu: Tocmai. In plina ancheta este supus unor tentative de intimidare din partea unor entitati parastatale posibil mafiote. Sa speram ca nu va ceda presiunilor :-s
@panda: S-a uitat in recycle bin si nici urma de blog :-??

Anonymous said...

@Livius: Sper ca organele competente sa isi faca inca odata datoria si daca aveti nevoie de ajutor stau la dispozitia dumneavoastra pentru a ajuta la solutionarea acestui caz, deoarece cine stie...ieri a fost cristi...maine-poimaine poate urmam...doamne fereste
Sa va dea Dumnezeu sanatate.....si Maica Domnului

Livius said...

@Tzuzi: Orice ajutor din partea dumneavoastra nu poate dacat sa aduca lumina in cazul monstruosului sabotaj indreptat impotriva colegului nostru si prietenenului, nu-i asa, Cristian Scutariu. Daca facem front comun dusmanul nu va razbi. Vorba unui om din fotbal "Facase voia TA!"

Anonymous said...

@livius te rog transmite'i domnului Scutariu ca suntem cu inima stransa si ca incercam sa' ajutam cum putem...de exemplu eu am dat peste ghicitoarea Magda care dupa spusele Aelxandrei Tudor "Magda le zice pe bune de nu-ti vine sa crezi, stie si ce ai mancat dimineata" asa ca din marinimia mea dau si la altii http://relatii.ele.ro/Din_dragoste_la_ghicitoare_--a2824.html

Anonymous said...

Conducerea commentabout.ro va emite in scurt timp un comunicat de presa pentru a lamuri situatia confuza indusa de autorul acestui blog. Mentionam ca siteul commentabout.ro nu este victima vreunui atac de orice fel si se planuieste o relansare in forta.

Livius said...

@Depart. PR al Comment About.ro: Intr-o situatie de criza trebuie sa dai dovata de transparenta iar conform codului de la Atena consumatorul, in cazul de fata de continut online, trebuie sa aiba sentimentul implicarii si responsabilizarii personale. In caz de neconformitate cu prevederile inscrise in cod respectiv transparenta si colaborare in timp real cu opinia publica si massmedia lasi loc unui alt loc de criza sa se petreaca si anume criza cauzata de zvonuri.

Jefe said...

@Livius: Organele competente au facut vreo declaratie? Au fost sesizate macar? Sau se incearca o ticaloasa musamalizare? Unde e dreptatea civica? Constinta cetateanului? Unde esti tu, Tepes Doamne?

Anonymous said...

:))), sunteti bolnavi!

Post a Comment

Litera Es © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO